yusuf un duasi 

kapat
  1. " ey rabbim!
    mulkten bana nasibimi verdin.
    ve bana ruya ilmini ogrettin.
    ey gokleri ve yeri yaratan!
    sen dunyada da ahirette de benim sahibimsin.
    beni musluman olarak oldur
    ve beni
    salihlerin arasina kat," *

(bkz: yusuf suresi)
    #2069809 (yogurette, 04.08.2007 19:34)
  2. "rabbim bana istememeyi isteyebilmeyi nasib et."
    #2069817 (yogurette, 04.08.2007 19:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yusuf un duasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yusuf un duasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yusuf un duasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigarayi birakmak » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » desmond david hume » arjen robben » www iktisat eu » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » interview » dopamin » can baba » power fm » bu baglamda » dendrophilia » toplu emo katliami » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » ruyalarda bulusmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kreator » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » basarili turbanli kadin olmamasi » yaran msn iletileri » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » disfazi » swansea » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » ahlaksizim ama inancliyim » ankaragucluler saraba dustuler » dinsizlesiyorum muntazaman » ravza » 20 watt » voyage au centre de la terre » disforik duygudurum