yuruyun be aslanlarim kim tutar bizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yuruyun ahali
  2. yuruyun devrim yapiyoruz
  3. yuruyun be uludag sozluk yazarlari
  4. it iti tutar
  5. tutar mi
  6. tutar
  7. kan tutar
  8. tutar bu
  9. kim tutar sizi
  10. kim tutar seni

© 2008 - uludağ sözlük

yuruyun be aslanlarim kim tutar bizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuruyun be aslanlarim kim tutar bizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuruyun be aslanlarim kim tutar bizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne emmeye gelirsin ne de gommeye » rakimalboga » anhedoni » masal » oldum de uyandim » latince bilen sozluk yazarlari » anima » yavuz sultan selim » windows live messenger » aybar » decl » durmak yok eksilemeye devam » pencere caminin bugusu » yorulmak » peri masali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte aglatan yazarlar » uludag sozluk moderasyonu » araba ile universiteye gelip hava atmak » banardag » cassiopeia » aerofaji » filmleri hayata uyarlamak » kara hilal » pes 2009 » harold shipman » merve erdogan » nada » muhim degil » deseksualizm » derdest