yuruyerek girdim sedyeyle ciktim 

kapat
  1. turkiye sartlarinda hastanelerinde normal olan durum..
    #3716826 (trypanasoma, 25.07.2008 02:40)
  2. (bkz: ssk)
    #3716841 (vladurakul, 25.07.2008 02:46)

© 2008 - uludağ sözlük

yuruyerek girdim sedyeyle ciktim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuruyerek girdim sedyeyle ciktim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuruyerek girdim sedyeyle ciktim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cnn de pkk propagandasi » turk futbolunun duran top hastaligi » adolesan » yalardag » air » afrodizyak » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » dopamin » ergenekon cetesi » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » manuel » instituto cervantes » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » ben wallace » ucakta namaz kilmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » ayran ile sigara icmek » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » mihrap dagi » uludag sozluk moderasyonu » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » gokhan gonul dostlari » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » golge haramileri » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » mevlut erdinc » kapitalizm » trans siberian orchestra » tekrar yasanilmasi istenilen gunler