yuruyen merdivende yuruyen insana bok atan yazar 

kapat
  1. kendisini çok normal birisi gibi gören ama ne yazık ki kendi çapında gereksiz kompleksleri ve takıntıları olan yazarcıktır.o kadar kafa yorulcak sorun varken yürüyen merdivende yürürmüş, zartmış, zurtmuş, pırtmış diye böğürmesi üzücüdür gerçekten.

(bkz: sorunlu kişiye giren çıkan nedir merakı)
    #2363204 (haydangeliphuyagidenyolcu, 22.09.2007 23:16 ~ 23:17)
  2. terbiyesizdir. kaçıl kenara iki adım çok mu? 5-10 kalori de harcarsın kilo verirsin böylece. hayatın geçmiş yürüyen merdivende bari işe yara di mi yani..
    #2363214 (paris hilton, 22.09.2007 23:17)
  3. (bkz: yürüyen merdivende yürüyenleri eleştirmek)
    (bkz: aramaya inanmak) (bkz: ya da inanmamak) (bkz: işte bütün mesele bu)
    #2363221 (aksak tirtil, 22.09.2007 23:18)
  4. (bkz: boktan başlıklar)
    #2363225 (ELeCTrO, 22.09.2007 23:19)
  5. (bkz: çok boktan başlıklar)
    #2363231 (cemmm, 22.09.2007 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

yuruyen merdivende yuruyen insana bok atan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuruyen merdivende yuruyen insana bok atan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuruyen merdivende yuruyen insana bok atan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» essence » efkar » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » sozluk lan burasi » jim dunlop » fee fi fo » giuseppe verdi » demonoid » siyah kan » sevgililer gununde sevgilisiz olmak » sadettin teksoyun parmagi » sozde sirin soykirimi » yaran baslik yonlendirmeleri » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » soruya bak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » soguk alerjisi » babaanneyle ayni odada uyumak » ezginin gunlugu » izmir » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » broadway da muzikal izlemek » hayat bilgisi » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » moonshield » gerdek gecesi diyaloglari » ne istedigini bilmeyen erkek » harold shipman » disfazi » anterograd amnezi