yururum 

kapat
  1. nurettin rencber'in eski yaraalbümünde yer alan muhteşem bir şarkı sözlerini eksik bırakmayalım tabi;

ardinsira kostum dönersin diye
    kiyametler koptu, sen hic duymadin..
    gece gündüz gecer hayalin gözümden
    günesim karardi, sen hic bilmedin..

birak üstüme gelsin ciplak atesin,
    günahkar ruhumu yaksin da gecsin..
    dagitsin icimde kalan ne varsa,
    savursun külümü döksün de gecsin..

yürürüm gecede,yanarim senin icin..
    bilirim yine de
    sen asla dönmeyeceksin..

koparip gögsünden uzat yüregini,
    kurusun gözyasim mahsere kadar..
    nelere degistim senin hayalini,
    bilseydin kalirdin sonsuza kadar...

birak üstüme gelsin ciplak atesin,
    günahkar ruhumu yaksin da gecsin..
    dagitsin icimde kalan ne varsa,
    savursun külümü döksün de gecsin..

yürürüm gecede,yanarim senin icin..
    bilirim yine de
    sen asla dönmeyeceksin..
    #132563 (tutunamayanlardan, 26.03.2006 13:18 ~ 04.08.2006 13:35)
  2. bira içerken harika giden türkü.*
    #147678 (redwinemania, 03.04.2006 20:19)
  3. bira içmeden bile, bira içmiş etkisi yaratan türkü.*
    #1548627 (don santino corleone, 20.04.2007 21:37)
  4. insanı ağlatan türkülerden bu da. bu da acıtıyo yüregini insanın...

na hakkınız var anasını satayım milleti ağlatmaya. işkence, allahıma işkence...
    #1762134 (gonul diyorum akil diyorlar, 13.06.2007 05:48)
  5. yürürüm gecenin üstüne,
    salarım güneşlerimi
    ezerim tane tane
    açılan güllerini
    diyen tarkanlı gençlik yıllarını insanın aklına getiren başlık.
    #2722706 (KONTAMiNE, 20.12.2007 23:34)
  6. Durduk yerde insanı içmeden sarhoş yapan şarkı.
    #3618896 (Anaconda, 04.07.2008 15:17)
  7. sevgilinin terkettigi gece dinlenildiginde cok pis koyan sarkidir.
    #4014975 (oneydilan, 27.09.2008 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

yururum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yururum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yururum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» discovery civilisation » yikilmadik ayaktayiz » pierre mardin » mila kunis » templar » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » uluslararasi ogretmenler gunu » ayo nun sozlukte ask yasadigi erkegi aciklamasi » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » oyun bitince sahi da piyonu da kicina sokarim » tom waits » cesaretin olmazsa gelecegi degistiremezsin » tanrica » dewe » akcakoca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dinamo kiev » milletvekiline kufretmek » gecmisle hesaplasmak » the shawshank redemption » esrar » seyh sait isyani » yeni baslayanlar icin turist rehberi » allah » sazan » sokak kedisi » nan gibi » yalnizlik » liberalizm ile fasizm arasindaki tarihsel baglar » dam ustunde un eleyen teyze » komedi dukkani na gulen zihniyet