yuru yuru 

kapat
  1. * aşmış şarkıcı ankarali yasemin'in eşsiz saykodelik yorumuyla önemli toplumsal mesajlar içeren parçası. söz ve müzik sentepli sukru adlı zat-ı muhtereme ait. * *

sözleri okuyunca ilk başta olası yonja hatunu nik altı teması gibi gelse de aslında çok derin sözler ihtiva etmektedir.

sözleri patlatmadan geçmek olmaz; hade buyrun..

Havalanma havalarını alırım (bkz: havasını almak)
    istesem sürüsüyle bulurum
    Ben sevdim mi tek gönülde kalırım (bkz: tek esli bir memeli olarak katilbalina)
    Sevdiğime inan köle olurum

Hadi yürü yürü yürü
    işine bak, bana yar olan çok
    Hadi yürü yürü
    Bana tav olan çok.. (bkz: tav olmak)

Hadi yürü yürü yürü
    işine bak bize yazılan çok
    Hadi yürü yürü yürü
    Yoluna bak bize tav olan çok çok çok (bkz: tey tey tey)

Yol yakınken dönmesini bilirim
    Sevdim mi Leyla Mecnun gibi severim (bkz: leyla vü mecnun)
    Fark yapmaz ayakta giderim (bkz: fark yapmaz)
    Allah çarşını pazar etsin şekerim (bkz: çarşısını pazar etmek)

Hadi yürü yürü yürü işine bak (bkz: yallah)
    Bana yar olan çok
    Hadi yürü yürü yürü yolunu tut
    Bize tav olan çok

Şase yapmış gibi bakma yüzüme (bkz: şase yapmak)
    inanmıyorum senin yalan sözüne
    Ne geldiyse çoktan geldi başıma
    Allah çarşını pazar etsin şekerim
    #1717272 (hosaf, 02.06.2007 20:00 ~ 05.06.2007 23:12)

© 2008 - uludağ sözlük

yuru yuru başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yuru yuru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuru yuru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nuran bayram » topugun kirilmasi » bilgi universitesi » kas » bizim evin halleri » entry ve nick uyumu » torpilsiz staj bulmak » yuruyerek zayiflayacagini zanneden obez » 335 gun musluman dovmek » sadece turk kizini namuslu sanan zihniyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games