yuru anca gidersin 

kapat
  1. yuru ense tirasini gorelim tadına sahip, insanları sinir etmek için söylenen, nezaketten uzak söz.
    #241872 (asiti kaçmış kola, 14.05.2006 00:16)
  2. yıldız tilbe nin seslendirdiği şarkı
    #241946 (RacKulA, 14.05.2006 00:31)
  3. sözlerini de yazalım:

amannnnnnnn amannnnnnnnn ohh ohhh heee heeeeeee

şimdiki aşklar yalan olmuş
    ben yine aşık bendeki şansın talihi yok yine yazık
    bir yarim var herkesden güzel ama deli
    bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki
    beni al dediğim zaman almadı
    elveda dediğimde bırakmadı
    aşkımı kafasına göre kullandı ooooooooo
    ne kadar acı yok ki bunun ilacı

güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
    senin önünden geçip sana bakmayacağım
    beni kırdığın gibi kalbini kıracağım
    beni dinlemedin ya seni duymayacağım
    yürü anca gidersin...

kalbimi verdim kendimi de yetmedi sana
    yıllarımı serdim halı gibi yollarına
    gece gündüz anında her çağırışında
    hep senin yanındaydım yalan mı hatırla
    seni bekleyemem yeter anladım
    aşkımı her zaman hafife aldın
    bende en sonunda kapımı kapadım
    aa dayanamadım
    aşkdan böyle usandım...
    #325054 (white pages, 07.06.2006 14:12)

© 2008 - uludağ sözlük

yuru anca gidersin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yuru anca gidersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuru anca gidersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mydukkan » the girl from tomorrow » hardware compatibility list » turklerin yerini soyle sana sikolata alazayim » sair » freekick org » ergenlik donemi komunizm enfeksiyonu » kopeklerin kovaladigi ramazan davulcusu » polat alamdar » guneydogu ya 12 milyar dolarlik yatirim yapilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games