yurt disindaki taharet muslugu sorunsali 

kapat
  1. Yurt dışına gidildiğinde oradaki tuvaletlerde taharet musluğu bulunmaması sebebiyle yaşanan sorunlar.
    (yıllaryılı, 27.01.2006 18:41)
  2. (bkz: bide)
    (devedikeni, 27.01.2006 19:00)
  3. yurt dısında uzun süre kalan türklerin yasadıkları sorundur. ancak müthiş türk zekası bu sorunun da üstesinden gelmeyi bilmiştir. tuvaletin yanındaki lavabo muslugundan cekilen yeni bir su hattını klozete iliştirmek suretiyle cılgın türkler portatif, iki dakikada kurulabilen, yeni yepyeni bir taharet muslugu icat ederek bu sorunu da tarihin derinliklerine gömmeyi bilmiş, bu yepyeni pek cok insanı rahatlatan *çözümü türk varlıgına armagan etmeyi bir borç bilmiştir. * *
    (bkz: çılgın türkler)
    (sephrenia, 20.04.2006 22:12)
  4. bir taharet musluğuna sahip olmadıkları gibi konuyla ilgili bir söz edildiğinde ve ne olduğu anlatıldığında pıhı pıhı diye gülmekte ancak tuhaf tuhaf bakmadan edememektedirler. insanın da ''noldu artisler her sabah duş alıyorum temizim pakım hık mık ederken iyiydi tongaya bastınız işte nağberr??'' diyesi gelir, neysee kırmayım kalplerini diye düşünülerek susulur***
    (mozambik tavsani, 20.04.2006 22:36)
  5. sadece yurtdışında değil ülkemizdeki bazı 5 yıldızlı otellerde* de görülen garip durumdur.
    (nebula, 20.04.2006 22:42)
  6. taharex ile çözülebilir.

http://www.taharex.com/
    (catastrophe, 08.05.2006 10:40)
  7. çözüm basittir.. yurt dışına çıkarken, son kez hava alanında sıçılır, yurt dışında bir daha ihtiyaç olunmaz. ya da, "illa ki ben sıçarım aga", diyenler için 5 lt. lik pet su tavsiye olunur..
    (trablus, 08.05.2006 10:53)
  8. tuvalete sabah çıkarak, ardından hemen banyo yapılması gereken durumdur. zira utanmayarak sorduğum çoğu Amerikalı böle yaptığını vurgulamaktadır.
    (depression, 08.05.2006 11:38 ~ 18.10.2006 23:52)
  9. herşey tuvalet kağıdının icadı ile başladı..
    (sadakatsiz, 08.05.2006 11:40)
  10. (bkz: tuvalet kağıdı)
    (bkz: her gün duş almak)
    (bkz: tek sorunumuz bu olsun)
    (karga, 08.05.2006 11:40)
  11. ilk yaşadığımda işimi bitirip elimi arkaya doğru attığımda dumur içinde oldugum durumdur. ama iyi ki banyo küveti ve klozetler yanyana
    (city walk, 08.05.2006 11:48)
  12. yurtdışında ki dumur olaylarındandır ve genelde yurtdışına çıkıldığında sahipleri türk olan lokantalara gidilerek sorun çözümlenir yada zorda kalınırsa pet şişe eşliğinde tuvalate gidilir ya da hiçbirşey yapılamıyorsa mecburen banyodan banyoya tuvalete girilmesi ve sıvı alınmaması durumuna yol açan hadisedir.
    (enterezan, 08.05.2006 12:01)
  13. bu sorunsal yüzünden yurt dışındaki türkler her tuvaletten çıktıktan sonra banyoya girmekten bıkmış durumdalar.
    (hande, 12.09.2006 01:59 ~ 21.09.2006 20:41)
  14. bize her konuda ders vermeye kalkan avrupa nın taharet musluklarının olmaması ve büyük abdest bozmalarından sonra kıçlarını sadece tuvalet kağıdına silip çıkmaları sebebi ile her türk tarafından ulan bize ders vereceğine kıçındakı boku sil dememize yolaçan hadise.
    (kirmizi baslikli kiz, 06.11.2006 01:26)
  15. türklerin tuvaletin yanına,2.5 litrelik kola şişesi koyarak çözdükleri sorun.
    (ya cok aciyo ama ya, 06.11.2006 01:31)
  16. bir arkadaşım göçmen olarak gittiği avusturalya'ya klozet götürerek bu sorunu çözmüştü.
    (hanimaga, 06.11.2006 01:35)
  17. amerika cok gelismis ulke birader, aman avrupa birligine girelim ne guzel ne iyi, japon yapmis abi gibi serzenislerin cok gereksiz oldugunu bana ogretmis olan sorundur. işin kötüsü her helaya gidildiginde binbir maymunlukla ecel terleri dokulur. ya bi kova su alip gidilmeli yada her sıçıştan sonra banyo yapılmalıdır.

daha adamlarin klozetinde musluk yok. kiclarini kuru temizleme yapiyolar, ondan sonra biz gelismisiz ulkeyiz, vay efendim biz dunyanin jandarmasiyiz bilmem ne.. kicindaki boktan haberin yok ellaham. nereye gelişmişsin. herseyden once temizlik gelir kardesim. yemisim oyle kalkinmis ulkeyi. ben girmiyom necdet abi avrupa birligine, amerikan birligine.
    (yozishanko, 14.05.2007 11:16)
  18. ciragan sarayinda düğün nişan yapan yada giden kişilerin karşılaştıkları dumurla benzerlik gösterir.
    (sultanfirardasenneredesin, 05.03.2008 19:51)
  19. gercekten ciddi bir problemdir. insani cok afedersiniz* s.cmaktan tiksindirir. lakin panige mahal yoktur, zira turkun gucu sayesinde bu sorun da belli oranda asilabilir. iste malum temizlikte kullanilabilecek bazi yontemler.

+ ibrik ve opsiyonel olarak ibrikci,
    + flushable islak mendiller,
    + cok daha kisa araliklarla dus almak (eg. ayda bir yerine 3 haftada bir dus almak),
    + anne bitti.
    (oneydilan, 05.03.2008 20:23 ~ 20:56)
  20. muhtemel cozumlerden biri islak kagit mendil veya islak tuvalet kagididir. taharet muslugunun yerini tutmuyor ama is goruyor.
    (optimus prime, 08.05.2008 05:44 ~ 10:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» la wally » plastik top ile hali saha maci yapmak » seks diyeti » asi » denklestirici adalet » madam gibi adam » predator ile hanimlara guzellik saati » cehenneme dusenin ilk cumlesi » galatasaray in en buyuk oldugunu dusunuyordum » bokumdan bomba yapan adam » yaran msn diyaloglari » levantarse » icine girilen kucuk kaygan delik » hamini mamini yerim » salca » dahi anlamina gelen de ayri yazilir » durmadan 3 posta atmak » insan mal olmasin » altay » uludag sozluk facebook grubu » 20 yil oncesinin grev gozcusu rte » venir » kurtlar vadisi pusu » rosalinda » 13 mayis 2008 youtube a erisimin aralanmasi » erkan ogur » server durumu » duman » meismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa