yureksagda 

kapat
  1. nickinde belirttiği gibi kalbi sağ tarafta olan, hoşgelmiş, 4.nesil yazar.
    (sako, 05.09.2007 19:43)
  2. kendi vücudunun anatomisinden bir haber olduğunu düşündüğüm, kendisine bir biyoloji kitabı tavsiye etmeden evvel bu yanlışı düzeltmesine yürek sağda değil soldadır diyerek yardımcı olmak istediğim yazar. hoşgelmiş.
    (la douce, 05.09.2007 19:53 ~ 19:54)
  3. bazı insanların kalpleri solda değil sağ taraftadır az sayıda rastlanılan bir durumdur ve bunu nick olarak seçmiş olması muhtemel yazardır. hoşgeldin.
    (bohembebek, 05.09.2007 19:55)
  4. yazılarını takipteyiz.
    (bkz: anadolu)*
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 07.09.2007 00:32)
  5. gecenin bir yarısı bana ailemin ve ailemle içebileceğim sıcacık bir çayın değerini yeniden hatırlatmış yazardır.*
    bu arada yazarımızın kendi vücudunun anatomisinden bir haber olduğunu düşünenler yanılmaktadır. kalbi gerçekten sağdadır ve kendisine biyoloji kitabı tavsiye edenlere benim daha farklı tavsiyelerim bulunmaktadır.*
    nice sıkı muhabbetleredir...
    (1kapaa5tabak, 07.09.2007 22:14)
  6. kalbimi ve aklımı hep sağ elime verdim
    görevi olmasaydı sol elimi keserdim

desturunu benimsemiş dördüncü nesil yazar.
    (paradigma, 07.09.2007 22:16)
  7. 'ya valla ben şair olacam, saçma maçma çıkıyo bir şeyler' diyerekten beni krize sokan yazardır. yok valla yazdıkları saçma değildir, sana katılıyorum lan ol valla.

meraklısı için;

(bkz: lan yürü git sevgilim buralardan)
    (1kapaa5tabak, 03.11.2007 02:25)
  8. "..insana yaranırmış insanı seven
    Evri vey det ayken .."
    dizeleriyle ağlatan yazardır. takipçisiyiz.
    (mintiminti, 03.11.2007 02:29)
  9. gurbet insanı..
    benim de gurbetime düşer, en uçra köşelerine üstelik. en elimin ermedigi yerlere..
    aslandır o aslan!
    kurtların postların önüne beni korumak için atlamasa da aslandır o!
    ablası kurban olsun ona..
    evet, böyle seviyorum kendisi. öyle böyle degil hani.
    (mintiminti, 15.11.2007 02:32 ~ 02:34)
  10. nice doktorların kimyasını çözemediği , kiminin "en fazla 30'una kadar yaşarsın" ,kiminin "koçum be turp gibisin maşaallah" dediği enteresan bir fizyolojiye sahip, mutasyon geçirmiş insan modeli. üstelik yazar bu adam. * * *

inanmadınız dimi... bence inanın...
    (sako, 30.12.2007 22:54)
  11. allah'ıma kitabım'a kral adam. o derece.
    (endustriyel siyah, 01.01.2008 06:19)
  12. tek vuruşta doksana çakan adam. *

(bkz: özlenen sen)
    (lilium inter spinas, 13.01.2008 14:57 ~ 15:02)
  13. kader arkadaşım, ruh ikizim. çektiğimiz sıkıntılar yaşadığımız problemler nerdeyse aynı. güzel günler bizi bekliyor ama..
    (cumartesisabahi, 18.01.2008 01:12)
  14. özlem benim kavga benim aşk benim
    bekle beni yüreksağda
    bir bahar sabahı çıkagelirim *
    bir sabah yüreksağda bir sabah
    acımızı unutmak için açtığımızda sözlüğü
    nicki başka sesi başka nice yazarlar
    önünde entryler entrylerle dolu bir sayfa getirecekler..
    *
    (lilium inter spinas, 18.01.2008 03:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» captain jack sparrow » lost » yaran entryler » ilhan irem » ben hic asik olmadim » e okul » mmilitia » buyuk kent pastanesi » josh holloway in pipisi » yalnizlik » karanfilli naciye » hilesiz zar » yaran ayarlar » surdurulebilir ormancilik » adecco » doris dorrie » sokella olmak » el nino » erkek ise capkin kadin ise orospu » serdar oztop » prajnaparamita sutra » durmadan 3 posta atmak » hayat kirikligi » dans » chuck » deniz » prof dr nusret aras » ucmak icin guzel bir gun » oilrig a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa