yurekler yandi 

1. yeniden debreşen pisliğin kaç canı kaç ocagı nasıl yakdıgını gösterdiği ve hala ilk olarak spor yada magazin sayfaları yerine bu haberleri okumak gerekliliğini vurgulayan benim içimi yakan haber başlıgı.

hürriyetin aşagıda linki bulunan haber başlığı;

http://www.hurriyet.com.t...id=3041&oid=2&l=1
    #602927 (thiothrix, 03.09.2006 12:10 ~ 12:12)
  2. daha ermenilerle, dersim isyanının kan davasını güden bünyeler bunlarla neden ilgilenmezler ilgi çekicidir.
    #602936 (palta, 03.09.2006 12:16)
  3. Bir tarafta asker yolu bekleyen aileler ve yakınları elleri yüreklerinde haber beklemekte, öteki tarafta o bölgelerde görev yapan askerlerin büyük bir çoğunluğunun çelik yeleği olmadığı söylenmekte. Bu amaçla da bir kampanya düzenlenmesi gündemde. inşallah herkes payına düşeni kadarıyla yardımda bulunur. milletçe teröre toplu bir tepki göstermemiz için geç bile kaldık sayılır.
    #603074 (Coincidental Magic, 03.09.2006 13:45)
  4. (bkz: geberdiklerinde ne sarılacak bayrakları ne gömülecek toprakları olacak)
    #603100 (palta, 03.09.2006 13:54)

© 2008 - uludağ sözlük

yurekler yandi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yurekler yandi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yurekler yandi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tapa » karin agrisi » kasgarli tost » ozurlu dogacak cocugunu aldiran anne » berberle girilen diyaloglar » imkansizlik » asker kuyrugundaki 350 turk kadini » mustafa akaydin » one piece » hayrunnisa gul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci