yurek sizimi duyabiliyor musun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derli toplu musun mutlu musun
  2. turk musun gavur musun
  3. miyop musun hipermetrop musun
  4. olur musun oldurur musun
  5. tek yurek
  6. bak bu yurek
  7. yurek
  8. yurek ceo su
  9. yurek soken
  10. yuzsuz yurek

© 2008 - uludağ sözlük

yurek sizimi duyabiliyor musun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yurek sizimi duyabiliyor musun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yurek sizimi duyabiliyor musun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogretmen » ambale » bayram donusu yollarda sefil olan salak tatilciler » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » xs black » cok kastim 29 karakter rumuza » bulvar gazetesi » eksi sozluk » tatli hayat » kizlara msn ini vermeyen mucahit erkek tipi » askerde ogrenilen atasozleri » vatani bir cuval patatese satmak » kasar » piyasa fasizmi » yeni rock gruplarina gelecegin nirvanasi denmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » qube » fenerbahce nin sakatlari » topraktan yaratildigina inanan angut insan » basortulu kizlar kasedimi almasin » hayra alamet degil » the terminal » playboy » turban » cakma komunist » akademik uyari » uyku tulumu » mou » my little pony » beyhan caliskan » uludag sozluk texas hold em poker zirvesi