yuregim bir kor 

kapat
  1. * ilk önce burna arabesk kokuları getiren ama sonra türk sanat musikisine daha yakın olduğunu düşündüren cümlecik. nalan altınörs' ün sesinden canlandırabiliyorum: yüreğiiim biiir kor...
    #2766460 (nihan, 30.12.2007 13:15)
  2. bir tehdit cümlesi. 'ağzın burnun dağılır' diye devam eder.
    #2767543 (kasgarli tost, 30.12.2007 18:07 ~ 18:08)

© 2008 - uludağ sözlük

yuregim bir kor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuregim bir kor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuregim bir kor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muzaffer eryilmaz » cirkin oldugunu kabul eden kiz » irkci saman ile irkci musluman savaslari » vanti lator » nina s tragedies » neden hala » internet gazetesi » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » f 16 fighting falcon » metroda kitap okuyan artist » serkan gedik » insanlardaki yapmacik ask meraki » mezzanine » mulayim » l manyak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif var misin yok musun diyaloglari » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » ben bilmem beyim bilir » misssunshine » galatasaray atkisi » secret heart » kul olayim kalem tutan ellere » kacin buyuyor galiba » enis faik arcan » full metal jacket » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » renaudot odulu » if we don t end war war will end us » erdal sarizeybek » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek