yunus emre kultur merkezi 

kapat
  1. bakirkoy belediye tiyatrolari'nın oyunlarını sahneledigi kultur merkezi. baruthaneden bozma tarihi bir mekandir. haftasonları nikah filan yapılır. çok amaçlıdır.
    #47256 (vernon sullivan, 31.01.2006 20:10)
  2. haftasonları nikah yapılması son zamanlarda baş gösteren bir hadisedir,ataköylüler yolun kapanması sebebiyle pek sevmezler bu olayı...
    ayrıca içinde sinemasıda vardı bu mekanın galiba artık yok...
    içinde sergiler falanda yapalır...
    #47262 (selmagezinir, 31.01.2006 20:12)
  3. ataköyde 9.kısımda bulunur. arkadasında eski adı medeni berk orta okulu yeni adıyla ataköy atatürk ilk öğretim okulu vardır. önünde hep çıkmak istediğim ama hiç çıkmadığım şekil itibarıyla çok güzel görünen bir ağaç vardır.
    #968468 (puldüşü, 08.12.2006 17:14)
  4. bildiğim kadarı ile türkiye cumhuriyet'i sınırları dahilinde, ilçe belediyesi tarafından kurulan tek tiyatrodur. benim gibi birçok arkadaş, birçok eseri daha mütevazi bir prodüksiyonla olsa bile ilk olarak orada izlemiştir.

(bkz: bahar noktası)
    (bkz: dilekçe)
    (bkz: sınır)
    #1359817 (kasimpasa canavari, 28.02.2007 23:38)
  5. size tiyatroya geldiğinizi bas bas bağıran ve eğer çocukluğunuzda beri oraya gidiyorsanız, size her seferinde geçmişinizi hatırlatan güzel sahne. ama kantini pahalıdır. genelde tiyatrolarda hep öyle zaten.
    #2357617 (derberker, 22.09.2007 00:00)

© 2008 - uludağ sözlük

yunus emre kultur merkezi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yunus emre kultur merkezi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yunus emre kultur merkezi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahcelilerin erken yaslanmasi » olimpik yuzme havuzu » kackar daglari » yallah camel » fethullah gulen in microsoft u satin almasi » nerdesin » soz bitti » itu sozluk u kiskanmak » semum » bakir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games