yunanlilarin dotu bu kadar kalkabilir 

kapat
  1. bir türkün iç sesidir. ne adamlar var bu ülkede; iç yıkım bundan kaynaklanabilir. ergenekon gibi bir operasyon olmasaydı darbelerle baş edecek bir türkiye olacaktı. içten yıkmaya çalışan insanların kendi çıkarları için ülkeyi birbirine katması sonucunda ortaya çıkan veli kucuk gibi bir adamın yunanli yi devlet bahceli ye tercih ederimsözü ve her ülke de sinir olunan kişiye 'ulan yunanlı bile senden iyidir' sözü yunanlılar ın dötünü kaldırmaktan başka bir şeye yol açmıyor kanımca. bırak kişiliğine sataş ne yunanlı yı araya katıyorsun denilesidir.
    #3617891 (lolita lempicka, 04.07.2008 11:12 ~ 15:21)

© 2008 - uludağ sözlük

yunanlilarin dotu bu kadar kalkabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yunanlilarin dotu bu kadar kalkabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yunanlilarin dotu bu kadar kalkabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bugsbunny » yabanci gruplarin turkce mealleri » matkap ile gitar calmak » amasra da assagilik tecavuz girisimi » erotic asphyxiation » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » vakif prezervatifi » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » tarumar » delikanli adam » ergenekon cetesi » attorneyship » masumiyet muzesi » aci cekmek » uktem ukte olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk un fenerbahceli olmasi » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » beat » hipnoz » bilkent universitesi » yaran msn iletileri » artik beni sevmiyorsun » londra » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » karagarga » pijamayla hirsiz kovalamak » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » radyo limon » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » peta