yunanlilarin ata ya bakisi 


kapat
  1. hepsı kesınlıkle cok akıllı oldugunu savunuyorlar.Ama hiç sevmedıklerınıde vurguluyorlar.Zaten sevmeleride beklenemez.
    #132394 (hendrix, 26.03.2006 09:08)
  2. Her memleket; milleti, zafer, refah, saadet yolunda ilerleten büyük adamlarına heykeller dikecektir. Fakat Türkiye'nin Kemal Atatürk'ün heykelinin yapılmasında kullanacak taşı bulmak için dağlarını deşmesi, karıştırması icap edecektir. Zira, Türkiye herkesin haset ettiği bir adama, dostlarının ve düşmanlarının hayran olduğu bir deha adamın kaybı yalnız Türkiye için değil, bütün medeniyet ve dünya için bir kayıp teşkil eden bir adama malik bulunmak bahtiyarlığına nail olmuştur. (Yunan Basınından)

    "Atatürk, ölümünden önce herkes tarafından saygı gösterilen, değer verilen güçlü, dinç, ve çalışkan bir Türkiye yaratma ülküsünü tamamiyle başardı." (Elenikon Mellon Gazetesi, Yunanistan, 11 Kasım 1938)

    Atatürk yalnız Türk tarihinin büyük bir siması değil, aynı zamanda bir büyük barış adamıdır. O'nun yeni Türkiye'yi yaratan eseri, yüzyıllara intikal eden bir anıt olarak kalacaktır. (General Metaksas, Yunanistan Başbakanı)

    Bir ulusun hayatında bu kadar az sürede bu denli kökten değişiklik pek seyrek gerçekleşir... Bu olağanüstü işleri yapanlar, hiç kuşkusuz kelimenin tam anlamıyla büyük adam niteliğine hak kazanmışlardır. Ve bundan dolayı Türkiye övünebilir.
    (Eleftherios Venizelos, Yunanistan Başbakanı, 1933) (bkz: atatürk için ne söylediler?)
    #132451 (atipik, 26.03.2006 11:33)
  3. denize dökülürken baktıkları zamandır.
    #132468 (MaRTyNs, 26.03.2006 11:48)
  4. vefat eden medyatik insan ata turk'ten bahsediliyorsa eğer, yunanlılar:
    "biz tanımıyoruz"
    şeklinde kısa bir cevapla işin içinden sıyrılabilirler.
    #132470 (can, 26.03.2006 11:49)
  5. aslinda icimizdeki yunanlilarin ataya bakis acisi daha önemli.
    #1422898 (mese odunu, 17.03.2007 18:47)
  6. (bkz: kuş bakışı)*
    #1450510 (arabaciarabayatasget, 25.03.2007 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

yunanlilarin ata ya bakisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yunanlilarin ata ya bakisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yunanlilarin ata ya bakisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» banu guven » adi gordon » fatih serkan kurtulus » terazi burcu erkegi » peja stojakovic » yuzyilin indiragandi hareketi » blue man group » nanit » tu kaka bana » spermler arasindaki diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games