yunanlilar izmir i yakti kizlarini niye birakti 

kapat
  1. Gülmeme neden olmuş duvar yazısıdır. Başka bir türevi için:

(bkz: Ah be neron romayı yaktın hukukunu niye bıraktın?)

(bkz: Roma hukuku)
    #3305047 (Davutsu, 22.04.2008 20:30)

© 2008 - uludağ sözlük

yunanlilar izmir i yakti kizlarini niye birakti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yunanlilar izmir i yakti kizlarini niye birakti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yunanlilar izmir i yakti kizlarini niye birakti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» makao » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » celtek tumulusleri » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » yillara gore kahvalti aliskanliklari » sozluk yazarlarindan aforizmalar » the midnight meat train » maden muhendisi » volkan demirel in avrupa macerasi » inter city firm » fm 2009 deki yetenekler » ilk ucus » bezele » siz de mi seriatcisiniz be » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuhh kahretsin » ask kahreder » last fm » ask karartir » kivikocan » beni birakip nerelere gidersin mysql server » galatasaray universitesi » respect my authority » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » senaryo kabizi senarist » ben bilmem beyim bilir » helal olsun dedirten entryler » yasamsal tespitler » bizden kacmaz kameralari