yumusak falan degil bu g 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 05.05.2008 13:03)
  2. Kendisini kasmaması gereken yazardır. Hoş gelmiştir.
    (Davutsu, 05.05.2008 13:04)
  3. ölçtüm biçtim diktim, ve açıklıyorum...ilk ''pekiyi pek güzel''ini benden almış yazardır...

*
    (naif, 05.05.2008 13:06)
  4. (bkz: domaine hasret yumusak g)
    (rs ne la, 12.05.2008 00:00)
  5. güzel nickli yazar.
    (kansob, 12.05.2008 00:23)
  6. sözlüğü tepe tepe kullansın, hakkını veriyor girdiği entrylerinin yazarı. *
    (befuddlement, 12.05.2008 15:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» warez bb org » blow up » 1954 » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » 16 mayis 2007 » sozluk ben bugun gazete okudum » still got the blues » violet hill » emre asik » kadinlariniz sizin tarlanizdir » the incredible hulk » turbanli f1 pilotu » krematoryumda yakilip zombi olmak » uludag ingilizce sozluk » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » sevgilinin striptizci olmasi » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » seovi » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » beyaz atli prens beklemek » odtu kutuphanesi » badly drawn boy » kremasyon » lost » akp hukumeti » merhabaya hasret kalmis insanlar » erkeklerden igrenme nedenleri » kan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa