yumurtalari posete koyan bakkal hassasiyeti 

kapat
  1. yavaşlatılmış şekilde tekrarı gösterilen gol gibi, yumurtaları durduğu yerden tek tek alarak, o şeffaf poşetin içine yerleştiren bakkalın durumudur.

yumurtaların kırılma ve çatlama yüzdesi yüksektir. o yüzden öylesine dikkat edilmelidir ki, çoğu zaman anneleri tarafından bakkala gönderilen çocuklar, o yumurtalara hiç bir şekilde dokunamazlar. ellerine almaya kalktıklarında, bakkalın sert müdahalesiyle karşılaşırlar. tabi başta da söylediğim gibi her ne kadar konu futboldan açılsada, bu müdahale yerden kayarak bir şekilde yapılan türde değil, kelimelerle yapılan uyarıdır.

- bakkal amca, bakkal amca.. ben yumurta aliciiim
    + dur! napıyorsun, dokunma o yumurtalara..
    - böhgügühühü seni anneme söylüceem
    + oğlum ben koyarım onları poşete, sen al bu lolipopu ye hadi..

bakkal için o yumurtalar öylesine önemlidir ki, sanarsınız kendi yumurtlamış.. utanmasa yumurtalara bir şey olmasın diye kuluçkaya yatacak, seri civciv üretimine geçecektir. lolipopla aynı fiyatta olan yumurtası için, hiç bir fedakarlıktan kaçınmaz. onun için önemli olan tek şey;

yumurtaların kırılmamasıdır..
    #1209848 (salca, 26.01.2007 14:18 ~ 14:19)
  2. yumurtaları posete koyduktan sonra tezgahin uzerine atarak kıran bakkalın hassasiyetine istinaden daha makbul olan durumdur.

(bkz: yaran basliklar)
    #1209856 (darkerway, 26.01.2007 14:20)

© 2008 - uludağ sözlük

yumurtalari posete koyan bakkal hassasiyeti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yumurtalari posete koyan bakkal hassasiyeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yumurtalari posete koyan bakkal hassasiyeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saboo » turklerde irkciligin default olmasi » inek sutu » basligin yazarin ustune kalmasi » umut surdukce » en az uc emo dogurun » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » italik yazasim var » rs ne la » st gallen » schizo » jigga » yusuf simsek » 5 mayis 2050 aktutun karakoluna pkk saldirisi » turkiye de escinsel evliliklere izin verilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anneyi ozlemek » bilal erdogan in aktutunde askerlik yapmasi » the terminal » ipod u olup kullanmayan superzeka » colony of birchmen » opera » yaran baslik yonlendirmeleri » kafayi universite okuyan kiz ile bozmus dinci » nobody s fool » gotten kan gelmesi » akit » kadilarin basarisiz olusu » sadettin kanyak » fethullah gulen cagimizin ataturk udur » rubikon u gecmek