yumurta gibi cocuk 

kapat
  1. (bkz: taşak gibi çocuk)
    #397458 (selmagezinir, 04.07.2006 22:45)
  2. yumurta gibi çocuk derken yuvarlağımsı(!) çocuk tabiri olarak algıladığım durum. şayet bizim oralarda taş , piliç veya en fazla parlak çocuk denirdi. *
    #397477 (kacak kelebek, 04.07.2006 22:52)
  3. bu tipler yaslanip sismanliginca deve kusu yumurtasi kivamina gelirler
    #780361 (celibon, 27.10.2006 16:51)
  4. aliceharikalar diyarındaki sürekli duvar üzerinde gezen rafadan kafadan adam modeli kocaman kafalı (çok akıllı olurlar)erkek modeli.şöyle terennüm eder hampdi damdti damm.
    #780397 (handushka, 27.10.2006 17:04)
  5. o nasıl bir tabirdir.
    nasıl bir betimleme, nasıl bir benzetmedir yarabbi.
    lan yumurta ile insanın ne alakası var.
    ben yumurta ile insanı sadece ilkokul hocamızda bir arada gördüm.
    kafa maşallah çift sarılı yumurta şeklindeydi.
    #994854 (sozlugesozlukdiyenyazar, 14.12.2006 12:17)
  6. (bkz: küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler)
    #3240482 (gitaristdilara, 07.04.2008 12:02)
  7. hangi hayvanın yumurtası olduğu merak konusu olan çocuktur.
    #3253078 (KIZILMASKE, 10.04.2008 12:27)

© 2008 - uludağ sözlük

yumurta gibi cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yumurta gibi cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yumurta gibi cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanrica » yandi gulum keten helva » netlogdan kiz dusurmek » yaran sarkilar » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » liyenda » zbigniew preisner » doktor » mystiquewarrior » ey guzel ulkem » vassili zaitsev » eski sevgilinin numarasini ezberinden silmek » tommy vercetti » msn namustur » allah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » x olmedi » cinsellikle kafayi bozan manyak » yildiz teknik universitesi » kira » chicken royale » arkadasina kalmaya giden kiz » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » sercan yildirim » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » vin diesel » ogrenciye para bozduran esnaf » servet cetin » careless whisper » hafifmesrep » sozlukteki teroristler