yukselen ben degilim bak alcalan duvarlar 

kapat
  1. ceza'nın yerli plaka şarkısında geçen etkileyici bir söz.
    #770465 (6.4.r.1.$.h, 24.10.2006 18:07)
  2. sanki demek istiyor ki;
    ben birşey yapmamaktayım...
    duvarlar takılmakta kafalarına göre,
    işlerine gelince yani beni yüceltmek isteyince alçalmakta,
    işleri bitip de ezmek isteyince birdenbire yükselivermekteler....
    aslen ben hep yerimde saymaktayım...
    önünde dikilip durduğum duvarın oyuncağıyım.

hani birilerinin birilerine habire yaptığı gibi...
    #770474 (sıçtırtma lamasına, 24.10.2006 18:12)
  3. (bkz: kim nasıl baktıysa öyle gördü)
    (bkz: ben buyum)
    (bkz: nokta koyduk bitti)
    #813824 (doksanüç, 04.11.2006 15:52)
  4. bu ceza, bu işi biliyor galiba. adam ısrarla güzel işler yapıyor. uyuz ve tiz bir sesi olmasına rağmen söyleyecek sözü olan bir hiphop çı. ve insan onun söylediklerini dinledikçe, sesini falan umursamamaya başlıyor, hatta bir yerden sonra sevmeye bile varıyor bu iş.

(bkz: stockholm sendromu)
    #1735047 (beyazyelkenli, 07.06.2007 01:08)
  5. çok mütavazi ce.ama samimi değil içten içe egoizm taşıyor.
    #1736398 (menthol, 07.06.2007 14:29)
  6. işte laf işte hazır cevap işte ayar dediren ceza'nın tek dinlediğim parçasının sözüdür. onu da bu tümce için dinlemiştim.
    tarzına göre sevilen bir uşaktan çıkmış sağlam söz.
    ayrılalım diyen ve sonra geri dönen sevgiliye söylenilesi söz. * *
    #3240008 (zuvvar, 07.04.2008 03:29)
  7. yerli plaka - ceza ... bazı şarkılarında pür dikkat kesilip ne dediğini anlamaya çalıştığım ama bi türlü anlayamadığım vatandaş
    #3240281 (edjo, 07.04.2008 10:33)
  8. ceza' nın kısaca benim götüm kalkmadı demek istediği sözü. yerli pkaka isimli parçasında geçer.
    #3241899 (kedisever satanist, 07.04.2008 18:03)
  9. çok anlamlı bir söz ancak kullananı tarafından tahribata uğramıştır. bu kişinin duvarları hayat duvarlarından çok farklı. kendi duvarlarını kırarak alçaltmış haberi yok. anlayacağınız duvarda tahribatta.
    #3241908 (butun sifatlari tamlarim, 07.04.2008 18:06)
  10. (bkz: sagopa kajmer den aforizmalar)
    #3241938 (joneca, 07.04.2008 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

yukselen ben degilim bak alcalan duvarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yukselen ben degilim bak alcalan duvarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yukselen ben degilim bak alcalan duvarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senin tespitin sana benim tespitim bana » kesmir » peceteye recete yazan doktor » kalbimi kirdin fredo » gogusleri 33 kilo olan kadin » angelina jolie » bionic » sut atmadan gol olmaz » cemsbg » pkk kamplari bizim icin bbg evi » stout » kiz cocugu » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » turk kizlari » cool tequila » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meydanbenim » hellboy » yildirim demiroren » chazsmyr dhuunyl » her zaman daha iyi » muhalefetten destek istemek » tirto » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » burasi kasiyo msn versene » turkboard » hincal uluc » acid western » le quattro stagioni » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » kendini feda etmek