yuksekogretim kurulu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yuksekogretim
  2. bir yuksekogretim programina yerlesemedi
  3. yuksekogretim program ve kontenjanlari kilavuzu
  4. kurulu
  5. yonetim kurulu
  6. komiserler kurulu
  7. rekabet kurulu
  8. yurutme kurulu
  9. uzlastirma kurulu
  10. para kurulu

© 2008 - uludağ sözlük

yuksekogretim kurulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuksekogretim kurulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuksekogretim kurulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk dirilse olabilecekler » anterograd amnezi » yaran kisisel iletiler » uludag sozluk moderator secme ritueli » reich » amelie nothomb » isik ve sevgiyle kal » sigarayi birakmak » resident evil degeneration » buyukluk hezeyani » page hamilton » beyaz melek » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » ovulmekten cekinmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » hazar golu » central park ta geceleyin dolasmak » melankolik » charlie and the chocolate factory » black star » psychosexual development » msn » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » cagrisimlarin gevsemesi » wreqfasd » cem karaca » bulent uygun » d a » sevmekten kim usanir