yuksek ufuk yayi 

kapat
  1. çok nadir gerçekleşen bir tabiat sürprizi.
    güneş ışınları, bu olay için gerekli bir sırada dizilmiş buz kristallerinin arasından geçince oluşan görüntü.
    #1078590 (Eqin, 30.12.2006 02:54)

© 2008 - uludağ sözlük

yuksek ufuk yayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuksek ufuk yayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuksek ufuk yayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karin » yaran limewire arama sonuclari » tuncay guney » kabarmamis gazete » within temptation » uc buyukler » godfather theme » hunters of the sky » sokakta yuruyen erkek modelleri » 90 larin sonunda 2000 lerin basinda cocuk olmak » uvjb » kurtlar vadisi pusu » fuckable » telegol » brekisefal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet ozyavuz » wolfshade » bavulu kapattiktan sonra koyacak esya cikmasi » kiminle dans ettigini bilmemek » gebze ye bilet alip izmit te inmek » yaran basliklar » liberalizm ile fasizm arasindaki tarihsel baglar » devletin bekasi icin kardes katli vaciptir » luis aragones » derin bir ah cekmek » 7 dersten kaldim baba » en harika sebze ve meyveler » pes 2009 » yeni yazarin her yazdigina eksi veren kasar » already