yuksek magdur 

kapat
  1. dehşet-i ala mükemmel-i mualla derecesinde mağduriyeti simgeler. öyle bir mağduriyet ki; mazlum halt yemiş, o derece ..
    #3040679 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 21.02.2008 21:32)
  2. ekstra ve duble mağdur olarak da söylene bilinir bir ifade olup en çok zarar gören kişiler için kullanılır.
    #3040786 (efe misin, 21.02.2008 21:57)
  3. Sözlüğe gelmesi muhtemel yazar.
    #3074862 (onsekizkurus, 29.02.2008 13:49)
  4. sözlüğe nail olmuş değerli ve benim için de bir o kadar önemli şahsiyetlerden biridir. 5. nesil yeni bir yazardır artık kendileri. hoşgelmiştir.
    #3100994 (ecayip heyvanlari andiriyirsen, 06.03.2008 12:18)

© 2008 - uludağ sözlük

yuksek magdur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yuksek magdur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuksek magdur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tek etek » nefs » turk dunyasi muzik toplulugu » ankara ve istanbul da ayni isimleri tasiyan yerler » sonradan dinlenenler » camilerin ozellestirilmesi » sari kart gormus sergen yalcin bakisi » john terry » bir kiza guvenmek » abdullah ercan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games