yuklemek 

kapat
  1. Bir yere, taşınması için belli ağırlıkta eşya veya araç gereç koymak.
    #259219 (tatasoy, 18.05.2006 22:38)

© 2008 - uludağ sözlük

yuklemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuklemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuklemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ntv spor » silikon yorgan » yahudinin tahta kilici » arditi » genetik determinizm » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » americanista » erdal sarizeybek » kavusamazsin orospu olur » don demeyi unuttum » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » julius aghahowa » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » ilk hava gemisi » istanbul un otopark sorunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beirut » all my loving » ozgur tutsak » insan neden degisir » salcali sogan kavurmasi » senaryo kabizi senarist » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » istanbul park » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » yumurtanin fircalanmams tarafi » moderasyon » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » 10 ekim