yukarilarda tanidiklarim var biliyorum sonuclari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biliyorum artik iyice biliyorum
  2. tanidiklarim cok benim
  3. tanidiklarim buyuk laf edemez
  4. lutfen tanidiklarim yazsin
  5. benim yuksek yerlerde tanidiklarim var
  6. yuksek yerlerde tanidiklarim var zall dayim olur
  7. secim sonuclari
  8. 12 eylul un sonuclari
  9. 2007 dgs sonuclari
  10. populerligin sonuclari

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galata kulesi » talat pasa » haybeden gercekustu ask » teknoloji ve tasarim dersi » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » satanist memur » veli toplantisi » burnunu karistirirken olen adam » yukari maden kalesi » trt » derya balta » beast of prey » biten iliskiden geriye kalan silinmez izler » oyuncakdunya » krematoryumda yakilip zombi olmak » aidatli uye » firkete » hande ataizi » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » karanligin lideri » denizi duyuyorum yine » sen miydin » ayla algan » binbasi ersever in itiraflari » sen alo demeden once » bir genc kizin gizli defteri » hasretim sarhos » issizlik krizi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa