yukaridaki bosluklara bunlar gelecek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bosluklara dogru ilerler misiniz
  2. yukaridaki entrylere katiliyorum
  3. yukaridaki entry ye aynen katiliyorum
  4. yukaridaki basligi ornek bir diyalogla aciklayiniz
  5. gelecek gelecek gotumuze girecek
  6. gelecek cok hizli gelecek
  7. bunlar
  8. sen bunlar bir dus
  9. bos is bunlar
  10. kim bunlar

© 2008 - uludağ sözlük

yukaridaki bosluklara bunlar gelecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yukaridaki bosluklara bunlar gelecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yukaridaki bosluklara bunlar gelecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» norton ghost » prison break » sarma sigara » ogretmen cocugu » monaco » ask kazandirir » crossfire » morgan freeman » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » albert einstein » ve insan muzigi yaratti » whaz up man diyene fine thanks demek » kuresellesirken top olmak » mutluluk » bir sehri sevmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turuncukolik » adim adim kiz tavlama » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » nightwalker » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » janos eckmann » antalya altin portakal film festivali » nefesim nefesine » general motors » olsa verirdim » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » aciyi ellerinde buyutmek » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » badlik amiri