yuceltti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali yuce
  2. yuce gok
  3. yuce
  4. ihsan yuce
  5. yuce uslup
  6. sinan yuce
  7. yuce dag basina
  8. mesut yuce
  9. yuce komutan
  10. sedat yuce

© 2008 - uludağ sözlük

yuceltti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuceltti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuceltti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» havaya ucurmak » uefa kupasi » olmeden once soylenen son sozler » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » insan » fargo » cemkirmek » bayram donusu yollarda sefil olan salak tatilciler » kizlara msn ini vermeyen mucahit erkek tipi » bir musluman olarak bluevelve » hayim revivo » editle entry sildirmek » gecenin guzelligi ustune olsun » alternatif prezervatif isimleri » hepimiz kiroyuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gentle giant » kendini komunist sanan kiz » yaran fotograflar » vakit » yemin ediyorum bak kandil kandil » erkeklerin tayt giymesi » kasimda zirve baskadir zirvesi » can yucel in universite gencliginde yeri ve onemi » kazan kazan » tuval » cus » sercan yildirim » kayseri sucugu » mulayim » kufreden kizlar