yucel arzen 

kapat
  1. ah le yar'ın söz yazarı ve bestecisi olan sanatçı...
    #123283 (ferrole, 21.03.2006 17:30)
  2. kimseler bilmez adlı şarkının söz yazarı, bestecisi ve yorumlayıcısı.
    #123703 (yig_it, 21.03.2006 20:41)
  3. bursadaki en kalabalık en yorucu ve eylemsizlik kuvvetinin en fazla küfürselleştirildiği yolculuk dramasını paylaşan, sona erdiğinde hayatından bezmiş insan tipi. etkisi iki saate yakın sürer ancak yolculuk bittikten sonra yarım saat içinde yolcunun yüzünden 48e bindiği anlaşılabilir.
    #123708 (yig_it, 21.03.2006 20:45)
  4. kimse bilmez isimli şarkısının sözleri şöyledir :

ey benim nazlı cananım
    severim severim kimse bilmez
    bir ateş düştü ki başa
    tüterim kimseler bilmez..
    bak şu kalbimin işine
    saldı sevdayı başıma
    gece gündüz aşk ateşiyle
    yanarım yanarım
    kimse bilmez...

ben aşığım
    ben aşığım değmeyin dostlar
    bugün bnm için uçsun kuşlar
    ne olur benim için essin rüzgar
    otobüslere bilet atmayın
    bugün de parasız götürsün dolmuşlar
    bugün bugün pazar şiirini benim için yazmış olmalı nazım
    mutlaka benim için yazmış olmalı
    çiçekler bnm için açsın
    yağmur benim için yağsın

varım söyleyin hayrına
    girmesin benim kanıma
    bir ateş düştü ki başa
    tüterim kimseler bilmez
    bak şu kalbimin işine
    saldı sevdayı başıma
    gece gündüz aşk ateşiyle
    yanarım yanarım kimse bilmez
    bak şu kalbimin işine
    saldı sevdayı başıma
    gece gündüz aşk ateşiyle
    yanarım yanarım kimse bilmez.

ben aşığım
    bugün de benim için akmasın trafik
    benim için ağlamasın hiçbir çocuk
    günü geldi ama ödemeyeceğim kiramı
    borçlarımı düşünmeyeceğim
    bugün ne olduysa oldu
    seni sevdiğimi anladım kız
    istanbul bile güzel göründü
    bizim göründü
    bir türkü tutturdum gevheriden
    onu bile güldürdüm kendi haliyle

bak şu kalbimin işine
    saldı sevdayı başıma
    gece gündüz aşk ateşiyle
    yanarım yanarım kimse bilmez.
    #1709174 (balmsd, 31.05.2007 19:18)
  5. söz yazarı ve bestekar insan.mesela secretcode un merak ettiği bir şarkısı vardır.adı da yarimdir.
    meraklısı için;
    http://www.youtube.com/watch?v=xwtLW6y-vDA +
    #2805850 (eagle, 08.01.2008 01:08 ~ 01:13)
  6. ' Ben hayatın devamlılığına inananlardanım, Yücel Arzen , Pir Sultan , Karaca oğlan ve Mahsuni' nin devamı niteliğindedir.' demiştir ve haklıdır da kendileri..

ve sesi o kadar güzeldir ki onu dinlerken kendinizden geçebilirsiniz tıpkı onun da şarkılarını söylediği gibi...
    #3383345 (pincooper, 11.05.2008 14:02)
  7. necip fazil kiskurek'in kaldirimlar şiirini çok iyi bestelemiş bir sanatçımızdır.bütün sanatçılara örnek bir sanatçıdır, adam gibi adamdır.zaten bu yaptığı bestelerdede açıkça belli oluyor.
    #3462787 (historik, 29.05.2008 02:46)
  8. hakettiği ilgiyi maalesef göremeyen ülkemizin en büyük müzik adamlarından biri.
    #3462820 (grand ekinoks, 29.05.2008 02:55)
  9. ille de yar ve kimseler bilmez şarkılarıyla adamı halden hale sokan bir acaip adam.
    #3758541 (faaruk, 02.08.2008 07:36)
  10. beni derinden etkileyen bir sesi vardır ki derdi olmayan adama dert yaratır o yorumlarla. başka hiçbir sey yapmamış olsaydı bile sadece kimseler bilmez'i bestelemiş olduğu için saygı duyardım, hayran olurdum yine. funda arar'ın sevgilerde isimli ilk albümünde yer alan aysel ve kaldirimlar'ın bestecisidir ve yine aynı albümde supervisor olmuştur. sabah uykusu isimli şarkısında şöyle bir söz bulunan kişidir ayrıca:

bir sabah uykusuna, bir sana dayanamam*
    #3785235 (yumurtanin fircalanmams tarafi, 07.08.2008 21:18 ~ 21:26)

© 2008 - uludağ sözlük

yucel arzen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yucel arzen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yucel arzen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oss 2009 » kartal » sirf kiz bulabilmek icin sozluge uye olmak » ku klux klan » cep telefonundan mesaj cekemeyen anne » bandin ucunu kaybetmek » cem yilmaz in sahan gokbakar a verdigi ayar » i belong to che » din ve inanc uzerine konusamayan inanmis insan » bashar2 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci