yse 

kapat
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ysabellabrave
  2. ysfkdrklc
  3. ysfzyck
  4. ysg
  5. ysgl
  6. ysk
  7. ysk gov tr
  8. ysk nin eli kolu bagli
  9. ysl
  10. ysn

© 2008 - uludağ sözlük

yse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagmura yakalanmis siirler » burak yeter » ateist sehit olur mu sorunsali » on emir » ozlenmemek » 3harf sozluk » 5 ekim 2008 istanbul yagmuru » le fabuleux destin d amelie poulain » hamilelik » lafin koymasi » pot belly » galilea montijeo » im juli » cemkirmek » asiksan korkuyorsan kayip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umudunu yitiren asiktan nameler » benim icin oldun artik » ilber ortayli » pkk ile silahli mucadele edememek » hillside city club trio » rock muzikte 27 yas laneti » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » onemli bir yerde satranc tahtasinin devrilmesi » vatani bir cuval patatese satmak » tribal enfeksiyon » oldurulen 23 teroristi gormek istiyoruz » yusuf simsek » yazarlarin en cok kullandigi butonlar » msn namustur » hayattaki kucuk mutluluklar