yrk bku gibi ozgun kufurler vardir filmde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu filmde sanal reklam uygulamasi vardir
  2. filmde gordugum gibi tecavuz ettim
  3. cirkin kadin vardir ama kesin alicisi da vardir
  4. gelenegin cagdasi vardir cagdisi olani vardir
  5. kus vardir eti yenir kus vardir et yedirilir
  6. ozgun
  7. ali ozgun
  8. ozgun muzik
  9. ozgun uysal
  10. ozgun olmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sorma » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » dave murray » istifa » kova burcu kadini boga erkegi iliskisi » satan is endless satan is timeless » erkeklerden igrenme nedenleri » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » green label » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » helezoni » primitive death » international football association board » hayirli kismet » krematoryumda yakilip zombi olmak » alternatif vodafone reklam replikleri » izeltas » burhan altintop » 34 du 0245 plakali metalik gri fiat palio » ozdemir ince » elizabeth i » cimri birinden borc para istemek » luleburgazspor » yalnizligin anlasildigi anlar » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » dolu dusun bos konus » kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa