yozgat in turkusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yozgat
  2. yozgat fen lisesi
  3. yozgat surmelisi
  4. yozgat halayi
  5. yozgat camligi
  6. yozgat parola 666
  7. yozgat turkuleri
  8. yozgat valiligi
  9. ugur yozgat
  10. yozgat in tarihi eserleri

© 2008 - uludağ sözlük

yozgat in turkusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yozgat in turkusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yozgat in turkusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» medyabim » gericiyseh gericiyih gardasim » tanriyi oldurmek » cok kastim 29 karakter rumuza » her oleni sehit yapmaya merakli bir millet » amsterdam yolcusu kalmasin » adidas superstar » kostum tasarimcisi » universiteyi kerhane sanmak » hayra alamet degil » kendini fasist sanmayan ulkucu » yavuzum » tutku » komando beresi » time off olmedi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karnimac » kamil koc » agir misafir » cinsellikle kafayi bozan manyak » kurt caliyor cingene oynuyor » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » lavezzi » hebeley episode iii » namarie » samsung i900 omnia » pkk ile silahli mucadele edememek » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » iri gogus » system error » time off