youtubegiller 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mahmut youtubegiller

© 2008 - uludağ sözlük

youtubegiller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. youtubegiller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu youtubegiller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muhlis bey » total war » tatil sonrasi ise baslamak » unutulmayan melodiler » 1936 durusmalari » dance party » uc horan kilisesi » orhan tv » akabe » dugmele dugmele » alioum saidou » umraniye » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » besiktas » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i love you zico » balikesir » ertugrul saglam » engelaar » private emotion » 52 bin kisi nasil susturulur » itirazim var » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » eksi sozluk » ozge » anket baslik » tegmen » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » michael skibbe » son