youtube meselesi yordu artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu hayat beni cok yordu
  2. kurt meselesi vs kiz meselesi
  3. youtube davalarini youtube da izlemek
  4. kiz meselesi mi
  5. an meselesi
  6. kiz meselesi
  7. filistin meselesi
  8. pire meselesi
  9. katilin meselesi
  10. orta meselesi

© 2008 - uludağ sözlük

youtube meselesi yordu artik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. youtube meselesi yordu artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu youtube meselesi yordu artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nickimden asagi monsingiladbah » alternatif kopek isimleri » mogwai » cakkidi » olricc » aklini kullanan gerizekali » seovinin arti oy vermesi » max klinger » ebeye edilen kufurler » oruc tutanlar parmak kaldirsin diyen hoca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci