youtube linki gonderme hastaligi 

kapat
  1. türkçesi youtube linki gönderme hastalıgı. tedavisi messenger acmamaktan başka bir şekilde yürütülemeyen hastalık.

daha -hacı slm naber nasılsın kız emeseni var mı?" çekemeden hemen düşürür linki. alternatifen arkasından "hemen bak", "çok komik lan", "gözün karı görsün" gibi gaz verici cümleler sarfeder bu hastalar. kotayı parmaklamak icin ellerinden geleni arkalarına ko.. neyse ya.

tedavisi aslında yoktur vesselam. allah yardımcıları olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=zbXulIOv7bU +
    bu süper ya. erman hoca döktürmüş yine.

asdkjfhasdjj.

edit: şansal bile koptu olm ya.
    #2214367 (trixx, 28.08.2007 11:23 ~ 11:27)
  2. insanı sinirden duvar yumruklamaya yönelten hastalıktır. Youtube videolarını yollayan belirli birkaç kişi sürekli video yollarlar ve %95i ilginizi çekmeyecek videolar olur. Üstüne sorarsınız, "ne bu?", "ne var bunda?" diye izle derler. Katil olmamak zordur vesselam
    #3833141 (bir cipsten cikan 2 taso, 18.08.2008 02:23)
  3. şu sıralar bir fun clubdan arjantinli bir dostun yakalanmış olduğu, amansız, yasakkalkmazsaölecek türü bir mendebur. tee hatun arjantinlerden ''al bak yiğidim izle x'in * yeni şarkısı'' masumluğunda yolladığı linkleri ne yazık ki açamıyorum. ne bilsin garibim youtube'un türkiye'de yalama olduğunu. hayır anlatamıyorsun da.*
    #3833168 (naif, 18.08.2008 02:39)
  4. (bkz: bunun btunnel olanı yok mu)
    #3833190 (mzfcagri, 18.08.2008 02:55)

© 2008 - uludağ sözlük

youtube linki gonderme hastaligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. youtube linki gonderme hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu youtube linki gonderme hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » malatya » ifsa lena » kimsenin olmadigi bir yerde gegiren fenerbahceli » nargile » okuz gelip genc sigil gitmek » faati » solino » yalnizlik » kel babanin jole suren cocuguyla imtihani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games