youtube kalkip dua etmek 

1. 1 hafta içinde 3 farklı kişiden duyulduğunda ilk önce "dünyanın sonu yaklaşıyor lan" dedirten daha sonra ise türkçe'yi yozlaştırma çalışmalarının hızla devam ettiğini kanıtlayan modifiyeli deyim.

doğrusu; (bkz: yatıp kalkıp dua etmek)
    #1236245 (TTTDDD, 31.01.2007 04:45)
  2. (bkz: yahoo yu ya hu diye okumak)
    #1236267 (serbest radikal, 31.01.2007 05:02)
  3. youtube = yutub diye okunuşu vardır. hadi ikinci "u" yu biraz "ü"leştirirsin.
    "yatıp" diye çeviren yüce yamyamlara buradan sevgilerimi iletiyorum.
    #1236565 (paradigma, 31.01.2007 09:56)
  4. bu sıralar çok gerekli olan aktivite.
    #1389528 (dabaddah, 08.03.2007 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

youtube kalkip dua etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. youtube kalkip dua etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu youtube kalkip dua etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cem karaca » gulun kokusu vardi » ergenekon » caylakligi bitmis sozluk yazari » omur dedigin » sisko muavinler » rtuk » herkes mi sevgilisinden ayrildi » gozyasi » agalmatophilia » soru isareti » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » erdem yener » moderasyonla konustum haberler iyi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael wilton » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » anksiyete » sozlukten kiz kaldirmak » ataturk donse beklenen mansetler » the jester race » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » behavioral autogynephilia » beni al » venus pastanesi » mavi lens takan yesil gozlu kiz » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » pos makinasi » d a » gelecegin bi yuzyil sonrasi