your latest trick 

kapat
  1. bir "dire straits" şarkısı. saksofon solosu muhteşemdir.

all the late night bargains have been struck
    between the satin beaus and their belles
    and prehistoric garbage trucks
    have the city to themselves
    echoes roars dinosaurs
    they`re all doing the monster mash
    and most of the taxis and the whores
    are only taking calls for cash

i don`t know how it happened
    it all took place so quick
    but all i can do is hand it to you
    and your latest trick

my door was standing open
    security was laid back and lax
    but it was only my heart got broken
    you must have had a pass key made out of wax
    you played robbery with insolence
    and i played the blues in twelve bars down lover`s lane
    and you never did have the intelligence to use
    the twelve keys hanging off my chain

it all took place so quick
    but all i can do is hand it to you
    and your latest trick

now it`s past last call for alcohol
    past recall has been here and gone
    the landlord finally paid us all
    the satin jazzmen have put away their horns
    and we`re standing outside of this wonderland
    looking so bereaved and so bereft
    like a bowery bum when he finally understands
    the bottles empty and theres nothing left

it was faster than the eye could flick
    but now all i can do is hand it to you
    and your latest trick
    #1372525 (Bohemian Rhapsody, 04.03.2007 09:26)
  2. çok bilindik bir şarkı olmasından(hatta reklam müziği olarak kullanılmasından) dolayı şarkıyı dinleyen insanda "aaa tamam ya bunu biliyorum ben" havası yarattığından, özenle dinlenmeyebilir, fakat dinlenmelidir. şarkıya rengini veren saksafonun güzel sesinin etkisinde kalmamak mümkün değil. parliament sinema kulubu aklıma gelir bir de benim şarkı başlarken. koyu lacivert bir fon falan.. öyle işte, bu kadar.

*
    #1898623 (sally, 10.07.2007 10:27)
  3. yıllarca acaip şapkalı bir kadının negro ısırması ile akla gelen aşmış şarkı.
    #1899023 (almodovar kadini, 10.07.2007 12:01)
  4. tek kelimeyle harika bir şarkı. yıllar sonra dün gece keşfetmenin mutluluğunu yaşamaktayım.
    #3355433 (arude50, 04.05.2008 14:05)
  5. ing: senin son numaran, son hilen.

(bkz: dire straits)

http://www.youtube.com/wa...dflyM&feature=related +
    #3355449 (Vivendi, 04.05.2008 14:08 ~ 14:21)
  6. gözler kapalı dinlenilecek bir marştır.
    #3355544 (bruno, 04.05.2008 14:32)
  7. brothers in arms albümünden tuhaf bir şekilde arka planda kalmış muhteşem dire straits şarkısı.
    #3585041 (shalamar, 26.06.2008 15:11)

© 2008 - uludağ sözlük

your latest trick başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. your latest trick ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu your latest trick nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozgur show » fatih tekke batuhan karadeniz » aczimendi » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » kurt ulumasi » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » broadway da muzikal izlemek » anatolianrock » anton putsilo » don demeyi unuttum » yabancica » sac ektirmek » adiadokokinezi » vinterland » chronophilia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avenge » erketede bekleyen saz ekibi » galatasaray ve besiktas kardesligi » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » scorpion flower » hipnoz » yaran msn iletileri » metaphor » dun gece avatarini optum de yattim » nine inch nails » hebokobe » absurdite » keten » firat universitesi » no tanri no cry