young buck 

1. stomp adli sarkisini zamaninda pek bi dinledigim rapper.g unit tayfasindandir ayrica.
    #876572 (dellydellyqpelly, 18.11.2006 16:13)
  2. türkçesi "genç geyik" olan bir nick seçmiş g unit tayfası rapçi.
    #3480366 (kronik kuzu, 01.06.2008 21:50)
  3. slow ya roll isimli bir parçasında chester bennington ile düet yapan rapçi. hayır etin ne budun ne, düet yapıyorsun. madara olmuş adam kendi şarkısında. ama gelecek vadediyor, hoşuma gitti.
    #3480380 (7th son of a 7th son, 01.06.2008 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

young buck başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. young buck ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu young buck nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupa nin yeni prensi » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » ben hep kendime cikan bir yokustum » usumek » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » blog 27 » kadin cantasinin icinden cikanlar » bir konu sec sohbet edelim » yalnizligin farkina varmak » unut gitsin » ajda pekkan » besdut deresi kaya mezarlari » pilavi elle yemek » yildiz teknik universitesi » son bahar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rapidshare » imam hatip liseleri » masumiyet » magnifique » step » akil ile masturbasyon yapmak » belki bir gun ozlersin » deniz demiroz » jean amerika nin salvaridir » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » hilmi ozkok » papa john s » 43 tane online yazar gormek » eski sevgiliyi facebook da gormek » bayilik