you are the best 

kapat
  1. fuck off the rest diye devam edince mana kazanan söz.
    #4315124 (Ominous Grief, 04.12.2008 04:42)
  2. tina turner'in simply the best diye guzel bir sarkisi vardi, nedense onu hatirladim bu cumle ile; hey gidi gunler tina turner dedigimiz teyzemizde yasli idi, masli idi ama kumasi kaliteli idi hani bir 35 sene evvel gormus olsa idim icimin yaglari erirdi; tina mi, galatasaray mi? sorusuna cevap verebilmek 10 sn . dusunme ihtiyaci duyar idim o derece tas bir fizige sahipti yani konudan saptik gibi oldu ama canimiz sagolsun be sozluk ..
    #4315143 (robert terk, 04.12.2008 05:17 ~ 05:20)
  3. joe esposito sarkisidir. karate kid filminde duymak mumkundur.
    #4315210 (antonio montana, 04.12.2008 07:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

you are the best başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. you are the best ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu you are the best nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about you are the best. Copyrights of the articles are belong to their authors.