you are so beautiful 

kapat
  1. bir leonard cohen şarkısıdır.

You are so beautiful
    To
    me
    Can't you see
    You're everything I
    hoped for
    You're everything I need
    You are so
    beautiful to me

şeklinde gider..
    #847470 (calderon de la barca, 12.11.2006 02:23)
  2. joe cocker'a ait romantizm kokan bir şarkı

you are so beautiful to me
    can't you see
    your everything i hoped for
    your everything i need

such joy and happiness you bring
    such joy and happiness you bring
    like a dream
    a guiding light that shines in the night
    heavens gift to me
    #2559759 (zinani, 05.11.2007 22:01 ~ 22:02)
  3. joe cocker parçası olsa da, leonard cohen'den dinleyin derim aga. cohen baba, bunu söylerken öyle bir duygu yükleniyor ki, açıp pencereyi bağırmak istiyorum, lakin sesim çıkmıyor.
    #3700829 (her deliye tas atan kuyu, 22.07.2008 05:47)
  4. (bkz: yalnızlık mavisi)
    #3701253 (sivrisinekvekaranfil, 22.07.2008 11:22)
  5. HIM'in beautiful adlı şarkısının bir cümlesidir.
    #3702095 (glylay, 22.07.2008 14:17)

© 2008 - uludağ sözlük

you are so beautiful başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. you are so beautiful ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu you are so beautiful nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» here s my card » iskeletler diyarinda bir et parcasi » takdir belgesi » hopak » itu sozluk » alpi » fernando jose da silva freitas meira » anne ogul diyaloglari » eksi oy aldiktan sonra entry yi editlemek » 26 temmuz 2008 genc siviller ankara mitingi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci