yosi mizrahi 

kapat
  1. 1971 istanbul doğumlu güzel gözlü oyuncu. beşi bir yerde, feride, size baba diyebilir miyim, biz boşanıyoruz gibi dizilerde rol almıştır.
    (ben miyim, 05.07.2006 21:15)
  2. sebepsiz bi antipatikliği olan adam..
    (selmagezinir, 05.07.2006 21:18)
  3. aynı soyadı taşıyan israilli bir futbolcu da vardır. akrabalardır belki biz bilmiyoruz.*
    (ireland, 06.07.2006 14:23)
  4. 1996 yapımı eskiya ve 1999 yapımı eylul firtinasi isimli sinema filmlerinde oynamış, ucuncu turden yakin iliskiler ve sen makas gibi çok izlenmiş tiyatro yapımlarında da yer almış istanbul doğumlu tiyatro ve sinema sanatçısı
    (redfather, 06.07.2006 14:30)
  5. (bkz: ayı yogi)*

edit: belalı baldızda da oynamıştı kendisi ama evet sebepsiz bir antipatikliği olan mütevazi tiyatro oyuncusudur kendisi.
    (sosyete kizi suzan, 06.07.2006 14:31 ~ 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » desecration » sen de her sey gibi » oss ye giderken suslenen kiz tipi » teenage » yukari hinzeverek camii » counter oynarken tanisan sevgililer » converse giyebilme kurallari » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » baglama » camasirlari katlamak » beni birakma » turkiye sozluk » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » kardes turkuler » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » cukuyle tuz yalatmak » askim coraplarin koktu mu » annenin izledigi dizileri gercek hayat sanmasi » 1955 » foma » 1862 » kayganak » mazosizm » i can t tell you why » donme » kamasutra bir spordur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa