yorumsuz 

kapat
  1. televizyonda gösterilen bir olayın aşırı hayvanlığa kaçtığını düşünen yapımcıların olaya yapılacak en iyi yorumun, yorumsuz olduğunu düşünmesi ve yorumu biz vatandaşa bırakması ile türemiş yorumdur.
    Bazı insanlar tarafından da yapacak yorum bulunamayınca ve yorum yapmak zorunda olduğunu hissettiği anda yaptığı yorumsu kelimedir.
    (trda, 17.02.2006 12:04)
  2. zamanında tv 8 yayınlanan ve sunuculuğunu burhan sesenin yaptığı müzikal bir programdı.herhafta sanatçılar veya gruplar çıkar canlı müzik icra ederlerdi.dumanın çıktığı program hala gönüllerdedir ve hafızalardan çıkmamıştır
    (berbay, 17.02.2006 12:10 ~ 12:12)
  3. genellikle çok şey söyleneceğinde söylenen; "hiç onaylamıyorum ama ben karışamam" anlamındaki söz.
    (asiti kaçmış kola, 26.05.2006 10:43)
  4. bazen sessizliğin en güzel tepki olduğunu ,olay karşısında kelimelerin kifayetsiz kalıcağını düşünenlerde ''yorumsuz''başlığıyla tek kelimeye kifayet yüklemektir....
    (white pages, 06.06.2006 16:14)
  5. amacı meleket insanının safiyane duygularını belki biraz da cahiliklerini ti ye almak olan genel geçer bilgili olan ama sarabın envai ceşidinden anlayan pkk diyince benim oyle bir sorunum yok diyen, cumartesi anneleri diyince ya evet üzülüyorum tabi ben de diyen dünyada soluduğu nefesler boşa giden yediği içtiği hayretmeyen insanların cümlesidir. adam özürlüdür, araba kullanır, sormadan fotografını cekerler başlık yorumsuz. teyzem ac cocuklarını doyurmak için copleri karıstırır, gizlice bir ağacın arkasından fotografı cekilir tüm türkiyeye aksam haber olarak sunulur başlık yorumsuzdur. insanlar insanları öldürür sapan atan coccuklara yağan füzeleri gösterir başlık yorumsuzdur. niye yorumsuz kardeşim! yok mu su dünyada söyleyecek iki çift lafın dersin...sonra seni de gündeme koyarlar iki satır yazını portakalı körtopal diye okuya okuya yorumlarlar ilginçtir başlık yine yorumsuzdur. yorumla kardeşim! eksiğimi yorumla sebebini yorumla nasıl olacak nasıl düzelecek onu yorumla. yorumla da yorumsuz kalmasın. allah cemil cümle entellektüel zibidilerinin bildikleri gibi etsin.

http://www.blogcu.com/husmencelik2/340162/
    http://www.blogcu.com/husmencelik2/340128/
    (raziyehatun, 25.07.2006 14:57 ~ 14:58)
  6. büyük paradokstur. zira bır konu hakkında yorumsuz demek de o konu hakkında yorum yapmaktır.
    (jakuzi, 16.09.2006 22:11)
  7. 'olay ortada, fazla uzatmıyorum sen anla' demektir.
    (hyperion, 02.01.2007 01:16)
  8. ülkemizde ve dünya basınında yaşanan utanç verici olaylara verilen sessiz tepki.
    (bkz: no comment)
    (krmyrdsn, 05.03.2007 23:00)
  9. euronews haber kanalında dikkat çekici olayları montaj yapmadan ham görüntülerle size sundukları kısa bir bölüm.
    (firtina, 05.03.2007 23:07)
  10. sayın kenan evren'in * demeçleri...
    (pantalasSA, 05.03.2007 23:07)
  11. (bkz: ermeniler in akp ye oy vermesi)
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 12.07.2007 02:15)
  12. http://www.milliyet.com.t...07/08/13/son/sonsiy05.asp
    (altin kafesteki bulbul, 14.08.2007 02:07)
  13. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 09.03.2008 14:46)
  14. beşinci nesil yazar. yani ben.
    (yorumsuz, 17.03.2008 16:08)
  15. başarılı ve esprili nesildaş yazar.
    (Gabriel gray, 17.04.2008 21:48)
  16. güzelliğine doyamadığım güzelim insan.
    (siniir, 22.04.2008 00:53)
  17. avukattır ya da hukuk öğrencisidir. bunu sözlükte gözümüze gözümüze sokmuştur. hoşgelmiş.
    düzeltme yazısı: avukat falan değilmiş, sadece ilgi alanı buymuş, iyiki sadece ilgileniyor bir de okusa nolur merak ettiğimiz zeki öğrenci kardeşimiz.
    (bendoktordegilimhekimim, 13.05.2008 01:03 ~ 01:15)
  18. bir yorum şekli.
    (ParaNtez, 13.05.2008 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» benandroidmiyim » rocco siffredi » rubik kupu » avea » edward scissorhands » 2007 2008 sezonu gonullerin sampiyonu fenerbahce » kofteci hikmet abi » islam da insana mantikli gelmeyen seyler » dusler tutkular suclar » yatagan in tarihi eserleri » cesar vallejo » sitma gormemis » gemile camping » killer pad » kronik kuzu » kisa marlboro light » ogrenilmis caresizlik » virtuoz » ozalp in tarihi eserleri » desti izdivac » house md » misafirlikten donerken anneye yapilan yalaklanma » sen toplamak belirsiz artikel cicek » cakmali masaj » roman polanski » uludag sozluk mahallesi » islam dan daha beter bir dogma olarak sosyalizm » perili nilufer » ktu bahar senlikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa