yorumsuz yorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yorumsuz
  2. yorumsuz videolar
  3. yorum ve asiri yorum
  4. yorum
  5. yorum yok
  6. yorum farki
  7. milliyet yorum
  8. iddaali yorum
  9. sulu yorum
  10. publicis yorum

© 2008 - uludağ sözlük

yorumsuz yorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yorumsuz yorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yorumsuz yorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hozan besir » sivrisinege ucan tekme atmak » yaran diyaloglar » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » regl sancisi cekenlere oneriler » tersten yazmak » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » hrant dink » hatun gelince caldir » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » karin » kaybetmek esraridir olmanin » ask karartir » shrek corum versiyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » imkb » hossik » kolpacino » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » genelkurmay baskanligi » animal farm » gulen karaman » adim adim kiz tavlama » n sync » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » yapilan her espriye gulen insan » bir kadinin en masum oldugu an » ilk ucus