yoruma acik olmak 

kapat
  1. hayatta olaylara sizin bakışaçınızdan çok daha farklı bakan ve düşünen insanların varolduğunu bilmektir.
    #1873262 (galapagoslu iguana, 06.07.2007 17:22)
  2. yoruma açığım diyen insanın sahip olduğu diğer nitelik nedense hep objektifliktir.
    #1873268 (nada, 06.07.2007 17:23)
  3. eleştirilere açık olmak demektir. fakat bu yeterli değildir. ya da anlatım eksiktir. yoruma açık olmak, yorumları dikkate almak anlamına gelmez. kulağını tıka, yoruma açık ol. böylece hem öküz hem de saygın olmuş olursunuz.
    #1873302 (hyperion, 06.07.2007 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

yoruma acik olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yoruma acik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoruma acik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi oy alinca karma onemsiz diyen yazar » yuzu pecelidir ama erkegin biyiginin telini sayar » henuz kirmizi kart gormus pascal nouma bakisi » asik olunan cocugun diz kapagina gelmesi » kendi ossurugundan zevk alan tip » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » sdu sozluk » 23 agustos 2008 » 0 50 » tormentor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games