yoruldum usta 

kapat
  1. ekrem duzgunoglunun sözler ve müzikalite açısından oldukça sağlam parçasıdır.

ben sana düş diyemem düşler gelir geçer
    ben sana yağmur demem sel olur da gider
    ben sana hasret diyemem
    hasretler ölür sen diye

aşkın tohumu bu
    toprakta biter
    toprağa kan düştü gel bi gel bi gel

aşk düşer elimden yollara yollara
    kim toplar bilemem gelir ardım sıra
    her sevdanın sonunda kan kırmızı satırlar
    yoruldum usta

ekrem duzgunoglu'nun 2. klibini çektiği şarkısıdır.
    #2790923 (kuvass, 04.01.2008 22:25 ~ 22:26)
  2. gayet güzel ve dinlenesi, süper şarkı.
    #3687578 (bleak poison, 19.07.2008 16:11)
  3. keyifle dinlenilen klasik ekrem düzgünoğlu şarkısıdır. Türküleri de ayrı bir güzel söylemektedir.
    #3687666 (abidin, 19.07.2008 16:35)

© 2008 - uludağ sözlük

yoruldum usta başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yoruldum usta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoruldum usta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el siki ile gerdege girmek » insanin ilham perisinin olmesi » kiz arkadasin aldatmasi » kemalizm » metroda gorulen kiza asik olmak » afrika birligi » uludag sozluk un en cool ve yakisikli kisisi » uludag sozluk teki cozulemeyen sirlar » ben sana hala asigim » gizli numara caldirinca strese girmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games