yorgan gibi kari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kulce gibi agir yorgan
  2. kis geliyor ort hocam yorgan yorgan ustune
  3. at gibi kari
  4. kari gibi gulme
  5. kari gibi adam
  6. orospu kari gibi gulmek
  7. cok iyi yemek yapar kari gibi
  8. kari gibi olmussun samson
  9. arkadasla kari koca gibi olmak
  10. brezilyali olup da kari gibi top oynamak

© 2008 - uludağ sözlük

yorgan gibi kari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yorgan gibi kari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yorgan gibi kari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ntv spor » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » breakfast at tiffany s » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » kinin » var misin yok musun tony » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » islam » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » levent erdogan » anneyi ozlemek » roberto carlos » weisses fleisch » coumineol » tiesto » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yan bilgi » aktutun karakolu » the visitor » the features » kafayi universite okuyan kiz ile bozmus dinci » bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis » meydanbenim » fuckable » behind of the scenes » merhaba celik ataturk nasil » umut surdukce » entry ve nick uyumu » system error » vakit » uludag sozluk texas hold em poker zirvesi