yoran diyaloglar 

kapat
  1. bir süre sonra diyalog olmaktan çıkarak monolog haline dönüşen konuşmalardır.

- hayır abi ben öyle yapmasam adamın gideceği de yoktu zaten..
    + andadım hilmi.
    - sonra da arkamızdan laf ediyorlar öyle böyle diye.
    + ayıp.
    - ya bizim de belki kendimize göre işlerimiz var di mi abi yani?
    + ....zzzz..
    - fikret abi?
    + ...zzz..
    - bende iyi yaptım ama ha.. neyse gidelim hilmi..
    #2929469 (LOL OL, 01.02.2008 02:00)
  2. +beni seviyor musun
    -zaman
    +peki ne zaman
    -bazı şeyleri zamana bırakmak lazım
    +zaman bana seni getirecek mi
    -kim bilir,zaman
    +zamandan nefret ediyorum
    -zamanla benden de edeceksin
    +hay zamanını *
    #3346134 (yosun, 02.05.2008 01:22)
  3. karşındakinin sürekli yalan söylediği konuşmalar.
    -abi belli acimi,ışığı yakmış.ulan bi hırsız ışık mı yakar ev soyarke
    +hııı
    -sonra aldım tabancayı buda tam atlıyodu.dedim atlarsan bacağın kırılır,ben seni vurursam ölürsün
    +hıı hıı
    -yaşıda 14-15 yani 17-18.dedim gel otur,konuştuk biraz açsan 10ytl vereyim dedim,verdim yolladım.
    +hadi gidelim o zaman.
    +(içses:ulan lanet olsun senin gibi yalancıya,az yavaş sık abi yaaa)
    #3346168 (sungerbob, 02.05.2008 01:32)

© 2008 - uludağ sözlük

yoran diyaloglar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yoran diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yoran diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz de bluevelve nerde kaldi diyorduk » travestilerle yan yana paca icmek » kafkas pakti » tanrinin kadin yuzu » islami dergilere soyunmak isteyen insan » tarlabasinda berbere gitmek » icime islerken » cenk » ronaldinho gaucho de assis moreira » fotofinis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games