yonlendirme 

kapat
  1. Bir kimsenin davranış, tutum, yapacağı iş vb. alanlarda izleyeceği yolu göstermek.
    #217828 (redwinemania, 07.05.2006 00:55)
  2. sözlükte bazı başlıkalrın ilgili başlıkalara yönlenmesi durumu.
    #218016 (doksanüç, 07.05.2006 02:02)
  3. çeşitli iletişim araçlarını kullanarak kiş veya toplulukların güdülenmesi.
    (bkz: hitabet)
    (bkz: medya)
    (bkz: fısıltı gazetesi)
    #1116618 (pilotmont, 06.01.2007 23:07)
  4. server tarafinda aciklari bulunan bir sistemde, cok basit olarak asagidaki gibi yapilabilir eylemdir.

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
    function redir(){ window.location=" http://google.com" ;; }
    window.onload = redir;
    </script>

* *
    #3286217 (revolter00, 18.04.2008 14:14)

© 2008 - uludağ sözlük

yonlendirme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yonlendirme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yonlendirme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» duzenli lost izleyen insan akp secmenidir » delta » aci » leryn franco » dugmesine basinca top firlayan oyuncak dondurma » kiz arkadasina bir hayvanmis gibi davranan erkek » 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » metroda yasanan dumur olaylar » yazarlarin sozluge baglanma sebepleri » korpiklaani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games