yonetim ve organizasyon 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yonetim organizasyon
  2. organizasyon
  3. de ka organizasyon
  4. dev organizasyon
  5. ges organizasyon
  6. algida organizasyon
  7. pozitif organizasyon
  8. bu nasil organizasyon ya
  9. matrisk organizasyon
  10. gordium organizasyon

© 2008 - uludağ sözlük

yonetim ve organizasyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yonetim ve organizasyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yonetim ve organizasyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » avrupa aslani » eloise » dogu ve guneydogu anadolu insani » ameliye » benq t60 » osuruk kokusunu pasifize eden don » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » eski sevgiliyi facebook da gormek » kudret » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » ingiltere nin saglik sistemi » inekli koyu » iplikci nedim » aliceinchains » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 ekim 2008 uefa kupasi kura cekimi » baklava » pkk li buldun mu keseceksin » genelkurmay baskanligi » turk irki » yalnizligin anlasildigi anlar » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » zargana » doldur bosalt » yaran bobiler resimleri » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » irishstorm » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » yazar olmaktan sikilan yazar » tchibo