yonetim uyuma taraftara sahip cik 

kapat
  1. Yenilen takım taraftarlarının sinirlenip olay çıkarmasından sonra emniyetle girdiği arbede sonucu klüp başkanı ve yönetim kuruluna serzeniş şekli.
    #812286 (CirkinOrdekYavrusu, 04.11.2006 05:18)
  2. bir ara fenerbahçe maçlarında çoklukla duyulan tezahurat.
    #812288 (abberline, 04.11.2006 05:18)
  3. elinde bileti olup da stada giremeyen taraftarın sanki bir çare olacakmış gibi attığı slogan.
    #1165869 (arude50, 17.01.2007 02:20 ~ 20.07.2008 21:50)
  4. anlam veremediğim sloganlardan bir tanesi.

öncelikle bu sloganın atılmasına sebebiyet veren olayları inceleleyim.

önce maça girilir karşı takım taraftarıyla sözlü satışmalar başlar. daha sonra sözlü sataşmalar yerini ele geçen herşeyi karşı tribüne atmaya bırakır. o sırada ev sahibi takım gol yer ve dananın kuyruğu kopar.

ev sahibi takım taraftarları kalabalık olmanın verdiği gazla saldırırlar diğer tribüne doğru. tabii ki copların kalkmasıyla holiganların kafalarına inmesi bir olur.

daha sonra bir yere varamayacağını anlayan az öncenin halk kahramanı şimdinin acizi insan başlar yönetime bağırmaya.

uyuma lan baaşkaaan taraftarın dayaak yiyoorr.

ulan sen saldırırken hatta polise vururken iyidi de jopu kafana yediğinde mi aklına geldiğin takımı koşulsuz desteklediğin.

not: bunun üzerine bana gelicek özel mesajlara genel cevap olarak söylüyorum. çocukluğumdan beri tribünde maç izliyorum hali hazırda red soldiers ile deplasman antalya ayırt etmeden maçlara gidiyorum ama bir gün olsun sığınmadım yönetime. bir bok yiyeceksem sonucuna da katlanırım.

edit: elinde biletle maça girememişse o ayrı.
    #3692567 (osmanthegral, 20.07.2008 18:55 ~ 18:56)
  5. - yonetim uyuma taraftara sahip cik.
    + yok uyumuyorum gözlerimi dinlendiriyorum.
    #3692620 (taharetmuslugu, 20.07.2008 19:06)
  6. taraftarın olan b.ku yedikten sonra gel bizi kurtar yakarışı.
    #3692682 (hiccup, 20.07.2008 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

yonetim uyuma taraftara sahip cik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yonetim uyuma taraftara sahip cik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yonetim uyuma taraftara sahip cik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klasspor com » turk lirasi » bicontinental » ade » ramazan sahin » sevgili olacaklara ogutler » 2008 pekin olimpiyatlarinda akilda kalanlar » hala sozcugunu kullanarak provokatif baslik acmak » fakirleri dinliyorum gozlerim kapali » 1512 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games