yonetim istifa 

kapat
  1. türk futbolunun önemli deyimlerinden, bir stadyum klasiği.
    (shalamar, 27.11.2006 22:41)
  2. bir futbol takımının kötü gidişi ardından yapılan tezahurat.
    (t square, 17.03.2007 23:48)
  3. yazar sayısı artsın diye önlerine gelen her şarlatanı sözlüğe alıp ortamın kirlenmesine sebep vermeleri ve de bunların yaptıkları saygısızlık, hakaret vb şeyleri görmezden gelip, bırakın sözlükten atmayı -bence haklarında hukuki işlem de başlatılmalı ama- entrylerinin varlığını sürdürmesine göz yummaları sebebiyle ileri gelen isyandır. ve moderasyon değil yönetim türkçe türkçe.
    (misskin, 13.08.2007 16:24)
  4. nedense hep futbol sahalarında duyduğumuz fakat bir türlü ülke içindeki yönetime karşı söylenmeyen söz.
    belki de söylense de anlamazlar ya o da ayrı bir mesele.
    (hiccup, 16.08.2007 00:37)
  5. 23 ocak 2008 genclerbirligi oftas galatasaray macinda galatasaraylı taraftarların 3.golden sonraki haklı tezahüratları.
    (eagle, 23.01.2008 20:54)
  6. ona üçlük skordan sonra alanya taraftarının söyleyebileceği laf.
    (talihsiz sokak kedisi, 23.01.2008 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » aidatli uyelik » rehab » musayit » bugulu atlas » tannis » ayar veren sarkilar » thomas mann » ozlu sozler » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » international football association board » zihniyet » 1859 » msn de kelime kelime ileti gondermek » paul van dyk » baglama » alternatif vodafone reklam replikleri » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » ahmed el kafir bin muslim » sen miydin » hollanda konsoloslugu » birbirine benzeyen unluler » askim coraplarin koktu mu » sarimsakli ekmek » the darkness » little green bag » ampule oy verenin gotune florasan girsin » malcolm x » ismail yk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa